top of page

V září proběhl pokročilý kurz v Domažlicích


Něco víc k pokročilému kurzu pro veřejnost. V čem je vlastně pokročilý? No v tom, že se na začátku zopakují základní kroky, a pak už běží jedna simulace za druhou. Různé situace, různé komplikace. Různá nebezpečí pro zachraňující, trénink čekání na záchranku. Kombinované potíže, kamarádky bránící poskytování první pomoci:).

Bezvědomí

Nejen sražené děvče autem, ale také další slečna, která si z nešťastné lásky ublížila. Pro nás to byla skvělá zkušenost v tom, že když účastník dobře pochopí metodiku už v prvním levelu kurzu, nastává v tom druhém lektorům honička :). Protože účastníci jsou s každou další simulací lepší a lepší. Tak některé simulace vznikaly operativně během kurzu.

co jí je ?

Ke konci už jsem se jen usmívala a jen opakovala…. oni jsou prostě skvělí, a když mají slíbené 4 hodiny simulací, tak jim je dáme :). Tito účastníci kurzu měli oproti ostatním jednu velkou výhodu. Ve chvílích, kdy už byla tma jim na práci svítila světla kamer. Takže si vlastně teď uvědomuji, že i tohle jim hrálo do karet :). A ano, tušíte správně. Právě na tomto pokročilém kurzu se natáčelo naše promo-video. Firmou GenFilm Production.Těm děkujeme, za to, že nám v rámci kurzu nepřekáželi, vůbec neměli tendence hulákat, klapka potřicáté :), ale ani poprvé :). Děkuji, že opravdu respektovali, že na kurzu jsem rejža já :). Že tím pádem účastníci zažily skvělý kurz nabitý simulacemi, kdy štáb pociťovali jen jako bonus v tom, že jim svítili na práci. Skvělé je, že z takto získaného materiálu nám vytvořili, úplně parádní video.

simulantka :)

Děkujeme také účastníkům za ochotu být v rámci kurzu natáčeni, a stát se tak našimi hrdiny. A určitě děkujeme našim simulantům … byli jste skvělí. A vám všem doporučuji, podívejte se na video, a určitě si to přijďte také zažít.

Romana Kazdová

lektor první pomoci

akreditovaný MŠMT

Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page